Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Nav E27 sensor Nav wand Nav plafond Nav schijnwerpers

Nav lampen met schemersensor Nav bewegingsmelders Nav schemerschakelaars Nav E27 led lampen

 

Als ik niet thuis ben, geen probleem...

Er ontstaan geen grote problemen indien u een keer niet thuis bent. U krijgt van ons via DPD een uitgebreide Track & Trace. Onderstaand kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat. Om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het fijn als u de datum kunt opgeven wanneer het geleverd kan worden, of een alternatief afleveradres.

DPD pakketverzending - Uiterst ideaal geoptimaliseerd voor u!

Hoe weet u dat uw bestelling naar u thuis onderweg is?

 

Direct nadat wij de bestelling bij DPD hebben afgeleverd krijgt u een e-mail of sms dat er een pakket naar u onderweg is. Met de DPD Predict service ontvangt u de dag, voordat DPD het pakket ook daadwerkelijk bezorgd, een e-mail met de geplande bezorgdatum. Hier kunt u eventueel andere bezorginstructies aangeven. Dit kan tot een uur voor bezorging. De opties waaruit gekozen kan worden:

 

1. Bezorgen op een andere datum

2. Bezorgen op een ander adres

3. Bezorgen bij een Pickup parcelshop

4. Het geven van toestemming om het pakket op een veilige plaats neer te zetten

 

Daarnaast kunt u als ontvanger het pakket ook live tracken op de dag van bezorging. Zo ziet u precies hoeveel adressen de chauffeur nog moet afleggen voordat hij bij u is.

 

DPD track

Waar bent u naar opzoek?

Lichtbronnen:

Assortiment sensoren:

 

logomsb

Persoonlijk advies:

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag: 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Lampmetsensor.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.